Ajánlatunk

Hajóbérlés, vitorlás bérlés, motoros bérlés, tengeri vitorlázás! A legszebb hajókat a legolcsóbban bérelheti, akár last minute-ben is. Mind vitorlás bérlés, mind motoros bérlés terén elérjük az Adrián fellelhető összes hajót, sőt szinte a világ bármely részén az Ön rendelkezésére állunk. Önnek csupán az időpontot és az Ön által elfogadható árat kell meghatároznia és mi megkeressük az ehhez tartozó legjobb ajánlatot. (Tekintse meg “Hajók és hajóbérlés” oldalunkat!)

1) Csapatépítő tréningek

Szervezünk csapatépítő tréningeket,  egy, vagy több hajóval, akár hosszú hétvégékre is. Az egy vitorlás bérlése költség kímélő, ekkor a társaságot 2 esetleg 3 csoportba osztjuk egy héten belül. Előnye a költség hatékonyság. Csupán egy hajó bérletét kell fizetnie a cégnek és mégis sok ember vitorlázik. Ezt azoknak a cégeknek ajánljuk, akik külsősöknek szerveznek jutalom utat, vagy a csapatokat munkakörök szerint szeretnék összeszoktatni. Amennyiben az egész cég összeszoktatása a cél a több vitorlás bérlése a célszerűbb. Ekkor, a létszámnak megfelelően egyszerre több hajót indítunk. Ezek menet közben versenyezhetnek, egymás mellett haladhatnak, a csapatok napközben többször együtt fürödhetnek az öblökben és esténként egymás mellé kikötve szervezhetnek közös programokat.

2) Napfénytúrák:

Ha ön kapitányt is kér, segítünk az útvonal és a programok kiválasztásában. Amennyiben igényét előre jelzi, a kapitány idegenvezetést is tart a meglátogatott városokban. A hajóra szakács, személyzet és hostessek is kérhetők, akár külön-külön is, így a vendégek hiánytalanul élvezhetik a gondtalan nyaralás örömeit.

3) Adriai átkelés:

Ha igazi hajós élményre vágyik és nem csak a „partot tapogatva” szeretne hajózni, keljen át az Adrián! Most valóban eltűnnek a partok! Áthajózunk az Adrián, közben egy-két napot töltve Olaszországban.
A túra időtartama 1 hét, ára azonos a többi túráéval.

4) Korzika, Elba, Cannes, Monaco Adriai árakon
Olaszország és Franciaország legszebb helyein hajózhat, és az áraink nem változnak! Korzika és Elba tájaiban minden szem gyönyörűséget lel. Cannes és Monaco kikötőében a helyhez illő öltözéket felöltve, a hajóból közvetlenül az elegancia világába léphet.

5) Vihartúrák (70 km/h-ás szél felett):
Ez egy speciális és különleges szolgáltatásunk az igazi kalandra vágyóknak! Szeretné megtapasztalni viharban a hajózást? Ha igen, akkor a vihartúra önnek szól! Főszezon kivételével (mivel akkor általában nincs vihar), egész évben várunk minden kedves érdeklődőt!

Útvonal: A vihar alapján.

6) Szlovénia – Velence – Horvátország:
Egy hét alatt alatt 3 ország városait látogatjuk meg.

Foglalás esetén 50% előleg befizetése szükséges!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.